24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Doos op maat

Doos op maat

Een doos op maat kan veel verschillende modellen betekenen. Er is een internationaal Fefco-boek, hierin staan alle verschillende modellen van een doos op maat met code erbij beschreven. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een Amerikaanse vouwdoos op maat dit model wordt wereldwijd het meest gebruikt en dus ook het meest als doos op maat gemaakt. De Fefco-code voor dit model is een Fefco-201, Als je die code in Amerika, Europa of Azië laat zien weet iedereen over welke model je het hebt. Andere veel voorkomende varianten op de Fefco-201 zijn de Fefco-200 en de Fefco-203. De Fefco-200 is een Amerikaanse vouwdoos met een openbovenkant, dit houdt dus in dat de doos aan de bovenkant geen kleppen heeft. De Fefco-203 is een Amerikaanse vouwdoos maar dan juist me overslaande kleppen, dit houdt in de zowel boven als onder de kleppen volledig tot de overkant van de doos overslaan, dit is ideaal voor het versturen van zwaardere producten.

Als u ook minder lucht wilt versturen en u bent ook van mening dat een doos op maat zorgt voor minder breuk tijdens het transportproces. Neem dan vandaag nog contact met een van onze medewerkers. Op die manier kunnen wij u goed adviseren voor een passende doos op maat. Ook kijken wij naar de kwestbaarheid van de producten die u verstuurd en daarbij behorende transportlengtes. In dat stuk kan u zich misschien voorstellen dat een kwaliteit van een doos sterker moet zijn als u naar Spanje verstuurd of slechts 2 dorpen verder.

Wilt u een goed advies voor het verzenden van uw pakketten. Dan staan wij graag voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/dozen-op-maat/g-70