24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

 Op zoek naar een oplossing voor renovatiewerken?

Op zoek naar een oplossing voor renovatiewerken?

Heb jij last van een lekkend dak of wordt het dringend tijd dat jouw voorgevel wordt gerenoveerd? We begrijpen dat dit een hele investering is in tijd én in geld. Maar wij hebben de oplossing voor jou! Kijzer is de nummer één in dakrenovatie én kan jouw voorgevel renoveren! 

Laat je dakwerken uitvoeren door Kijzer:

Je dak is een van de belangrijkste onderdelen van jouw woning. Zonder een dak boven je hoofd, kan je er niet in leven. Daarom is het belangrijk dat het dak van jouw woning gezond is. Een gezond dak betekent geen lekkages, dood hout of andere vervelende zaken. Mocht je net een nieuwe woning hebben gekocht of moet je dak volledig gerenoveerd worden? De experten van Kijzer helpen je hier graag mee! Deze professionals renoveren grote en kleine daken. Daarnaast willen zij altijd gaan voor een duurzame totaaloplossing. Kijzer zorgt ervoor dat jij kan genieten van jouw woning zonder veel zorgen te hebben.

Gevelwerken maken jouw leven gemakkelijker:

De voorgevel van je huis is meer dan enkel een visitekaartje. Het is belangrijk dat deze in goede staat is. Heb jij je gevel al laten isoleren? Dan ben jij al op goede weg. Als jij je voorgevel laat isoleren ga je hier veel voordelen van ondervinden zoals een lagere energierekening. Isolatie zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur van binnen, minder snel uit je woning kan gaan. Je hoeft dus minder snel je airco of verwarming aan te zetten. Hierdoor bespaar je energie en zal je energierekening dus lager worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat jouw voorgevel in een goede staat is. Bekijk goed of er geen scheuren of gaten in de stenen zitten. Zie je dat de staat van je voorgevel aan het verslechteren is? Dan moet je zeker contact opnemen met Kijzer want zij helpen je hiermee verder.

Contacteer Kijzer om je dakwerken of gevelwerken te laten uitvoeren:

We begrijpen dat investeringen in je gevel of je dak een grote kost kan zijn voor jou. Daarom willen wij jou graag helpen. Vraag een gratis adviesgesprek aan bij ons en wij zorgen voor een contactpersoon die het project vanaf het begin tot het einde mee opvolgt. Hierdoor kan je erop rekenen dat alles snel en zorgvuldig wordt afgewerkt. Ook helpen de experten van Kijzer je met het aanvragen van vergunningen en subsidies. Dit is voor velen een administratieve klus die ze graag uit handen geven, en bij Kijzer doen ze dit met plezier voor jou!

 

Gerelateerde artikelen

PV Verdeler, de compacte meterkast bij uw zonnepaneel

Terrasadvies

Wat is een matras topper?