24 Wonen
Image default
Tuin winkels

Hoe maak je van je tuincentrum het beste dat er is

Als u uw bedrijf wilt laten groeien, is er wellicht geen betere manier dan investeren in een tuincentrum. Maar bent u er klaar voor? Kunt u het zich veroorloven? Zal het u de ROI opleveren waar u naar op zoek bent? Zo niet, is er dan iets anders dat meer bezoekers kan opleveren, de verkoop kan verhogen en uw bedrijf vooruit kan helpen? De wereld van retailinvesteringen kan soms heel riskant zijn. Er zijn tal van overwegingen bij het nemen van een beslissing over onroerend goed, waaronder hoe het de winstgevendheid van uw bedrijf zal beïnvloeden en of de kosten van de uitvoering al dan niet zullen leiden tot een positief rendement op de investering. Wij spraken met een deskundige van de International Council of Shopping Centers (ICSC) om meer te weten te komen over de ins en outs van het investeren in een nieuw tuincentrum voor uw bedrijf.

 

Wat is een tuincentrum?

Een tuincentrum is een winkel die planten, bomen, struiken en andere tuinbenodigdheden verkoopt voor zowel professioneel als doe-het-zelfgebruik. Tuincentra zijn vaak gevestigd in tuinwinkels, kwekerijen of tuincentra. Tuincentra zijn een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, zowel op commercieel als op residentieel niveau. Ze worden gebruikt voor landschapsarchitectuur, buitendecoratie en andere buitenactiviteiten. Tuincentra zijn vaak grote, overdekte faciliteiten die meerdere afdelingen hebben, waaronder planten, gereedschap, grond, en andere gerelateerde producten. Ze zijn gevuld met planten, bomen en struiken in alle soorten en maten. Ze hebben ook potten, kweekbenodigdheden en andere producten die worden gebruikt om planten te onderhouden en te verzorgen.

 

Waarom investeren in een tuincentrum?

Tuincentra zijn een geweldige bron van inkomsten voor detailhandelaren, ze brengen meer klanten binnen en voorzien hen van de producten die ze nodig hebben om hun tuinaanlegprojecten te voltooien. Investeren in een tuincentrum kan uw bedrijf op verschillende manieren helpen geld te verdienen. Het zorgt voor een aantrekkelijke en gemakkelijke winkelervaring voor uw klanten, wat resulteert in een hogere verkoop. Een tuincentrum kan u ook helpen klanten te behouden en loyaliteit te vergroten. Een tuincentrum van hoge kwaliteit kan u ook helpen te concurreren met online verkopers, die niet hetzelfde niveau van klantenservice hebben als u. Tot slot kan een investering in een tuincentrum de financiële prestaties van uw winkel helpen verbeteren. Het kan u helpen uw omzet te verhogen en uw brutomarge te verbeteren door nieuwe klanten aan te trekken die uw winkel anders misschien niet hadden bezocht.

 

ROI voor een investering in een tuincentrum

Een investering in een tuincentrum kan een aantrekkelijk investeringsrendement hebben. Dit zal afhangen van een aantal factoren, waaronder de locatie en grootte van het gebouw, de kosten van het huurcontract en de kosten van de bouw. Het ICSC schat dat de gemiddelde kosten van een tuincentrum $20 miljoen bedragen. De kosten van het bouwen van een tuincentrum variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de hoeveelheid grond, de grootte van het gebouw en de materialen die worden gebruikt. De kosten van de grond en de grootte van het gebouw zullen de kosten van het bouwen van een tuincentrum aanzienlijk beïnvloeden. De kosten van de bouw variëren ook en zullen afhangen van de grootte van het gebouw, het ontwerp en de materialen die worden gebruikt. De kosten van de uitbouw zullen ook afhangen van het type indeling dat wordt gebruikt.

 

Andere ROI-positieve opties

Een andere vastgoedinvestering die een positief investeringsrendement kan opleveren is de bouw van een nieuw gebouw op uw terrein. Dit kan een geweldige manier zijn om nieuwe klanten aan te trekken en de financiële prestaties van uw winkel te verbeteren, maar het is belangrijk om de kosten en voordelen van elke optie te overwegen voordat u een beslissing neemt. De gemiddelde bouwkosten voor een nieuw gebouw liggen rond de $4 miljoen, wat ongeveer de helft is van de gemiddelde kosten voor een tuincentrum. De bouwkosten variëren ook afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de hoeveelheid grond, de grootte van het gebouw en de materialen die worden gebruikt. De kosten van de bouw van een nieuw gebouw zullen ook variëren afhankelijk van het type lay-out dat wordt gebruikt. Een gebouw van één verdieping zal minder kosten dan een gebouw van twee verdiepingen.

 

De risico’s van investeren in een tuincentrum

Onroerend goed is een riskante onderneming, en investeren in een tuincentrum is geen uitzondering. Er zijn verschillende dingen die u in gedachten moet houden voordat u besluit om in een tuincentrum te investeren, waaronder de volgende: – Onroerend goed is een dure investering, dus je zult bereid moeten zijn om een aanzienlijke hoeveelheid geld uit te geven. Dit kan betekenen dat u op zoek moet naar financieringsmogelijkheden of partners moet vinden die bereid zijn om aan het project bij te dragen. – Hoewel een tuincentrum nieuwe klanten kan opleveren, kan het ook lastig zijn om uw vrachtwagens te parkeren. Zorg dat u voorbereid bent op de opstoppingen die een tuincentrum kan veroorzaken. – Het is belangrijk om de juiste locatie voor uw tuincentrum te kiezen. U wilt een plek vinden die toegankelijk is voor uw klanten, maar u moet ook gebieden vermijden die te druk of te vol zijn.

 

Afsluitende woorden

Investeren in een tuincentrum kan een geweldige manier zijn om de omzet te verhogen, uw brutomarge te verbeteren en nieuwe klanten naar uw winkel te trekken. Het kan echter een kostbare investering zijn, dus u moet ervoor zorgen dat u het zich kunt veroorloven en dat u bereid bent om geld uit te geven aan een groot vastgoedproject. De beste manier om te bepalen of investeren in een tuincentrum al dan niet de juiste zet is voor uw bedrijf, is door de kosten en voordelen van elke optie te bekijken. U kunt ook praten met een financieel adviseur om u te helpen een beter geïnformeerde beslissing te nemen.

https://www.tuincentrumoverzicht.nl/welkoop