24 Wonen
Image default
Woning en Tuin

BS Toys en Lumineo Solar: Speelgoed en verlichting voor buiten

BS Toys is een merk dat gespecialiseerd is in buitenspeelgoed voor kinderen. Het assortiment bestaat uit diverse soorten spellen en speeltoestellen die de ontwikkeling van kinderen stimuleren en ze uitdagen om actief te zijn. Lumineo Solar is een merk dat zich richt op verlichting voor buiten, waarbij duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. In dit artikel bespreken we het assortiment van BS Toys en Lumineo Solar en wat ze kunnen toevoegen aan jouw buitenruimte.

BS Toys: Actief en uitdagend buitenspeelgoed

BS Toys heeft een breed assortiment aan speelgoed voor buiten, van traditionele spellen tot modernere speeltoestellen. Het merk heeft als doel kinderen te stimuleren om actief te zijn en de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden te bevorderen. Enkele voorbeelden van producten van BS Toys zijn:

  • Springtouwen: Een simpel, maar effectief hulpmiddel om kinderen te laten bewegen en hun coördinatie te verbeteren. BS Toys biedt springtouwen in verschillende kleuren en maten.

  • Balanceerspellen: Door middel van balanceerspellen zoals een slackline of evenwichtsbalk worden kinderen uitgedaagd om hun balans en concentratie te verbeteren.

  • Speeltoestellen: BS Toys heeft diverse speeltoestellen in het assortiment, zoals een klimwand of een schommel. Deze toestellen zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en niveaus.

Lumineo Solar: Duurzame verlichting voor buiten

Lumineo Solar richt zich op duurzame verlichting voor buiten. Het merk maakt gebruik van zonne-energie, waardoor de lampen overdag opladen en ’s avonds automatisch aangaan. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing. Enkele voorbeelden van producten van Lumineo Solar zijn:

  • Tuinverlichting: Lumineo Solar biedt diverse soorten tuinverlichting, zoals lantaarns, spotjes en prikspots. Door de zonne-energie zijn deze lampen gemakkelijk te plaatsen zonder dat er stroomkabels nodig zijn.

  • Kerstverlichting: Ook tijdens de feestdagen kan er gebruik worden gemaakt van Lumineo Solar. Het merk biedt diverse soorten kerstverlichting, zoals lichtsnoeren en kerstfiguren. Deze lampen zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te installeren.

BS Toys en Lumineo Solar combineren

BS Toys en Lumineo Solar kunnen ook gecombineerd worden om een uitdagende en sfeervolle buitenruimte te creëren. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van balanceerspellen in combinatie met tuinverlichting om een speels effect te creëren. Of een schommel in combinatie met een lichtsnoer voor een gezellige sfeer in de avonduren.

https://www.detuinwinkelonline.nl/tuin-en-terras/tuininrichting/solar-tuinverlichting