24 Wonen
Image default
Huisdieren

Wat u moet weten over het beste hondenvoer voor uw pup

Wist u dat het eerste levensjaar van een hond het meest bepalend is voor zijn toekomstige gezondheid? Daarom is het zo belangrijk om het beste puppyvoer voor uw hond te kiezen. Veel eigenaren vergeten de voeding die hun nieuwe viervoeter nodig heeft en geven hem zelfgemaakte maaltijden of tafelresten. Dit kan op lange termijn ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw hond. Helaas zijn er ook veel oneerlijke fabrikanten met producten die vol zitten met kunstmatige vulstoffen en ingrediënten van lage kwaliteit. Dit artikel zal u helpen alles te begrijpen wat u moet weten over het beste hondenvoer voor puppy’s Orijen puppy.

 

Waar moet je op letten als je het beste puppyvoer koopt?

Puppy’s kunnen bijna elk soort voer eten, maar er zijn toch een paar dingen om in gedachten te houden. U moet altijd het voedingsetiket van het voer controleren om te zien hoeveel eiwitten, vetten en koolhydraten er in het voer zitten. Als u ziet dat het voedsel te veel eiwitten bevat, moet u het vermijden. U moet ervoor zorgen dat het voer de juiste hoeveelheid voedingsstoffen voor puppy’s bevat. Zorg ervoor dat het voer graanvrij is. Veel gangbare commerciële hondenvoeding bevat veel granen. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van uw hond. Vooral tijdens het eerste levensjaar heeft uw puppy geen granen in zijn voeding nodig. Zorg ervoor dat het voer de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen bevat die uw puppy nodig heeft.

 

Droge brokken vs. natvoer

Droge brokken zijn het populairste type hondenvoer. Het is gemakkelijk te bewaren en gaat lang mee. Natvoer daarentegen bevat veel meer voedingsstoffen dan droge brokken. Het is ook lichter verteerbaar en beter voor het gebit. Aan de andere kant zijn droge brokjes handiger en kunnen ze worden gevoerd als beloning voor de training van uw puppy. Natvoer is voedzamer dan droge brokjes, maar het is minder lang houdbaar. Als u moet kiezen tussen droge brokjes en natvoer, moet u alle voor- en nadelen van elk type voer in overweging nemen. Kies vervolgens een voeding op basis van de voedingsbehoeften van uw puppy.

 

Hoeveel moet u uw puppy geven?

De algemene regel is dat puppy’s zo veel moeten eten als ze nodig hebben totdat ze 7 maanden oud zijn. Daarna moet u ze een vijfde geven van de hoeveelheid die ze zouden eten als ze volgroeid zijn. Dit is vooral belangrijk wanneer u een puppy tafelresten of zelfgemaakte maaltijden geeft. Een puppy te veel voeren kan net zo slecht zijn als hem te weinig te eten geven. Als uw puppy te dik of te dun wordt, kan dit ernstige gevolgen hebben voor zijn gezondheid. Zorg ervoor dat u uw puppy de juiste hoeveelheid te eten geeft en geef hem niet te veel.

 

Wat is het beste droogvoer voor puppy’s?

Dit hangt af van de leeftijd van uw puppy. Puppy’s jonger dan 6 maanden kunnen beter geen droge brokjes eten. Het is beter voor ze om natvoer te eten gedurende deze periode. Droge brokjes zijn te hard voor hun tanden en kunnen gebitsproblemen veroorzaken. Droge brokken zijn beter voor pups tussen 6 en 12 maanden oud. Het is belangrijk om het juiste product te kiezen. Vermijd goedkope brokjes van lage kwaliteit. Kies in plaats daarvan een product dat graanvrij is en hoogwaardige eiwitten en gezonde vetten bevat. Deze zijn belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van uw puppy.

 

Beste nat hondenvoer voor puppy’s

Ook dit is afhankelijk van de leeftijd van uw puppy. Puppy’s jonger dan 9 weken kunnen beter geen natvoer eten. Het is beter voor hen om droge brokjes te eten. Natvoer is beter voor puppy’s tussen 3 en 12 maanden oud. Het is belangrijk om het juiste product te kiezen. Vermijd goedkoop natvoer van lage kwaliteit. Kies in plaats daarvan een product dat graanvrij is en dat hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en de juiste hoeveelheid voedingsstoffen voor puppy’s bevat.

 

Het beste graanvrije hondenvoer voor puppies

Dit hangt af van de leeftijd van je puppy. Puppy’s jonger dan 6 maanden zouden helemaal geen granen moeten eten. Het is beter voor hen om eiwitten, vetten en groenten te eten. Puppy’s tussen 6 en 12 maanden oud kunnen granen eten, maar slechts een kleine hoeveelheid. Ze mogen niet te veel granen eten. Het is belangrijk om het juiste product te kiezen. Vermijd goedkoop hondenvoer van lage kwaliteit. Kies in plaats daarvan een product dat graanvrij is en hoogwaardige eiwitten en gezonde vetten bevat.

 

Conclusie.

De voedingsbehoeften van uw puppy zijn heel anders dan die van een volwassen hond. Het is erg belangrijk om het beste puppyvoer te kiezen dat aan deze behoeften voldoet. Het is ook belangrijk om uw puppy de juiste hoeveelheid voer te geven. Als u uw puppy te veel voert, kan hij dik worden. Als u uw puppy te weinig eten geeft, kan hij mager en ongezond worden. Zorg ervoor dat u het beste puppyvoer kiest en geef uw puppy de juiste voeding.

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer