24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Heb jij advies nodig voor je vloerbekleding?

Heb jij advies nodig voor je vloerbekleding?

Vloerbekleding is iets wat je woning in één keer een stuk gezelliger kan maken. Maar het is wel belangrijk dat jij vloerbekleding kiest die bij jouw interieur past, anders kan dit enorm vloeken. Vind jij het moeilijk om de passende vloerbekleding te vinden of wil je graag meer informatie. Voor al je vragen over vloerbekleding en andere interieur vragen kan je altijd terecht bij The Deco Factory.

Wat voor vloerbekleding is er?

Er zijn verschillende soorten vloerbekleding. We sommen alle verschillende soorten die The Deco Factory heeft voor je op om het jou gemakkelijker te maken: 

  • Parket

Een eerste optie is parket. Dit is een mooie houten vloer die bij bijna ieder interieur past. Een vloer van parket is iets waar je gegarandeerd veel jaren waarvan je genot van zult hebben. 

  • Tapijten:

Daarnaast kan je ook de keuze maken om tapijten in je interieur aan te schaffen. Een tapijt is een vloerbekleding die enorm veel warmte en gezelligheid kan brengen. Maar als je het verkeerde tapijt kiest, kan dit juist het tegenovergestelde geven… 

  • Vaste tapijten

Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende soorten vaste tapijten. Dit soort vloerbekleding is een tapijt die over de volledige ruimte ligt. Het geeft een luxe uitstraling en het is beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels. 

  • Laminaat:

Kies je liever voor laminaat? Het voordeel van laminaat is dat het super gemakkelijk is in onderhoud. Daarnaast is het plaatsen van laminaat gemakkelijk en dit soort vloerbekleding is super gebruiksvriendelijk. 

  • LVT- Vinylstroken:

Ook kan je kiezen uit vinylstroken. Hiermee kan je jouw interieur speciaal maken. Je kan je vloer personaliseren door een eigen legpatroon te maken die aan jouw wensen voldoen. Ideaal als je van iets anders houdt dan wat iedereen thuis heeft.

  • COREtech:

Heb jij al eens gehoord van COREtech? Dit is een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is eigenlijk een mooi alternatief voor laminaat. 

  • Marmoleum:

Ook hebben ze bij The Deco Factory Marmoleum. Marmoleum bestaat uit een duurzame en krachtige vloerbekleding van natuurlijke materialen. Als je kiest voor Marmoleum, kies je voor gezondheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

  • Vinyl:

Als laatste heb je ook de optie om voor Vinyl te kiezen. Ook dit is super gemakkelijk in onderhoud en het is comfortabel als het gaat om geluid.

Laat je helpen door experten:

Zoals je al hebt gelezen, zijn er enorm veel verschillende soorten vloerbekleding. We begrijpen dat de keuze hierin heel moeilijk kan zijn. Daarom raden wij aan om de experten van The Deco Factory te contacteren. Zij helpen je graag met het geven van advies. 

 

https://nieuw.thedecofactory.be/