24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Volkswagen ID.3 private lease

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto die begin 2020 werd gepresenteerd. Het is een belangrijke auto voor Volkswagen, want het is de eerste auto die gebouwd is op het speciale MEB-platform voor elektrische auto’s. De ID.3 heeft een opvallend design en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheid om de Volkswagen ID.3 te private leasen.

Wat is private lease?

Private lease is een manier om een auto te gebruiken zonder deze te hoeven kopen. Het werkt als volgt: je betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Dit bedrag is inclusief alle kosten, zoals onderhoud, verzekering, wegenbelasting en reparaties. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Waarom kiezen voor private lease?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor private lease. Allereerst hoef je geen grote investering te doen om een auto te kopen. Daarnaast weet je precies wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Dit geeft rust en zekerheid. Ook hoef je je geen zorgen te maken over eventuele reparaties en onderhoud. Dit wordt allemaal geregeld door de leasemaatschappij. Tot slot kun je na afloop van de leaseperiode weer een nieuwe auto kiezen.

De Volkswagen private leasen

De Volkswagen ID.3 is een populaire auto om te private leasen. Dit komt mede door het feit dat het een elektrische auto is. Hierdoor betaal je geen wegenbelasting en is de auto in veel gevallen goedkoper in verzekering. Daarnaast heeft de ID.3 een aantal voordelen ten opzichte van andere elektrische auto’s. Zo heeft hij een groot bereik en is de laadtijd relatief kort.

Als je de Volkswagen ID.3 wilt private leasen, heb je verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Volkswagen ID.3 Life. Dit is de standaarduitvoering van de ID.3. Hij heeft een bereik van ongeveer 420 kilometer en een vermogen van 150 pk. De Life is verkrijgbaar vanaf €429 per maand.

Als je op zoek bent naar meer luxe en comfort, kun je kiezen voor de Volkswagen ID.3 Business. Deze uitvoering heeft onder andere een navigatiesysteem, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Daarnaast heeft hij een bereik van ongeveer 420 kilometer en een vermogen van 150 pk. De Business is verkrijgbaar vanaf €459 per maand.

Als je nog meer luxe en comfort wilt, kun je kiezen voor de Volkswagen ID.3 1st Max. Dit is de meest luxe uitvoering van de ID.3. Hij heeft onder andere een panoramadak, draadloos opladen en een digitaal instrumentenpaneel. Daarnaast heeft hij een bereik van ongeveer 420 kilometer en een vermogen van 204 pk. De 1st Max is verkrijgbaar vanaf €529 per maand.

Volkswagen biedt verschillende modellen aan voor private lease, waaronder de ID.3, ID.4, T-Cross en Polo. Hieronder vind je de sterke punten van elk model:

Volkswagen ID.3 Private Lease

 • Elektrische auto met een groot bereik en relatief korte laadtijd
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere adaptieve cruise control, automatische airconditioning en een digitaal instrumentenpaneel
 • Veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Emergency Braking zijn standaard aanwezig
 • Ruim interieur en kofferbak

Volkswagen ID.4 Private Lease

 • Elektrische SUV met ruim interieur en grote kofferbak
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere adaptieve cruise control, automatische airconditioning en een digitaal instrumentenpaneel
 • Veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Emergency Braking zijn standaard aanwezig
 • Groot bereik en relatief korte laadtijd

Volkswagen T-Cross Private Lease

 • Compacte SUV met een stoer design en ruim interieur
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere airconditioning, een multimediasysteem en parkeersensoren achter
 • Veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Front Assist zijn standaard aanwezig
 • Comfortabel rijgedrag en wendbaar in het stadsverkeer

Volkswagen Polo Private Lease

 • Compacte auto met een sportief design en zuinige motoren
 • Standaarduitvoering is al compleet uitgerust met onder andere airconditioning, een multimediasysteem en Lane Assist
 • Veiligheidssystemen zoals Front Assist en Blind Spot Sensor zijn optioneel beschikbaar
 • Comfortabel rijgedrag en wendbaar in het stadsverkeer

Conclusie Volkswagen biedt verschillende modellen aan voor private lease die elk hun eigen sterke punten hebben. De elektrische ID.3 en ID.4 zijn populair vanwege hun grote bereik en korte laadtijd. De T-Cross is een compacte SUV met een stoer design en ruim interieur, terwijl de Polo een sportieve en zuinige compacte auto is. Alle modellen zijn standaard al compleet uitgerust met diverse handige features en veiligheidssystemen.