24 Wonen
Image default
Design en ontwerp

Een kamer opnieuw inrichten? Volg deze stylingtips!

Je huis stylen is heel belangrijk, want het is een weerspiegeling van jou en je identiteit! Het kan soms een uitdaging zijn en je maakt je zorgen over dingen als welke kleur moet ik kiezen voor de muren? Welk tapijt past goed bij deze bank? Moeten we de tv ophangen of een tv meubel kopen? Als je jezelf deze vragen stelt, blijf dan even hangen, want we gaan het hebben over het stylen van de volgende meubelen in je huis:

  • Tv meubel

  • Salontafel 

  • Matrassen

Je woonkamer

De woonkamer is waarschijnlijk een van de meest gebruikte kamers in je huis, daarom is het zo belangrijk om de grotere spullen op de juiste manier te plaatsen. Na een lange dag werken heb je een ruimte nodig waar je kunt ontspannen, het gebruik van een tv meubel is gunstig omdat je de ruimte kunt veranderen (als de tv eenmaal hangt, blijft hij meestal hangen!). Plaats hem langs de lange kant van een muur met voldoende afstand tot je bank om de ruimte optimaal te benutten!

Tijd om vrienden te ontvangen?

Het kiezen van een mooie salontafel is belangrijk om je ruimte te verbeteren en een leuke sfeer te creëren. Een salontafel is de plek waar we eten en herinneringen delen, dus het is belangrijk om te investeren in een kwaliteitsmeubel dat duurzaam is en je vrienden kan ontvangen. Plaats je meubel op een tapijt 50 cm voor je bankstel om een geweldige sfeer te creëren en de ruimte groter te laten lijken!

Slaaptijd?

Mensen brengen 33% van hun leven slapend door, dus het is vanzelfsprekend dat de juiste matras van groot belang is. Ga je een nieuw matras kopen? Vergeet niet dat de positie van je matras ook belangrijk is voor een optimale nachtrust. Zorg ervoor dat je hoofd niet naast de tegenoverliggende deur ligt. Je plaatst je matras het beste tegenover de slaapkamerdeur, want dat vermindert stress en leidt tot een diepere slaap!

Dus waar wacht je nog op? Ga shoppen en maak van je huis een thuis met onze tips!