24 Wonen
Image default
Inrichting

Vijf tips voor een hip interieur

Ben je tevreden met het huis waar je nu in woont, maar zou je het nog wel een tikkeltje gezelliger, hipper en leuker in huis willen maken? Met deze vijf tips maak je van je woning echt een plaatje. Een plekje waar niet alleen jij, maar je hele gezin heerlijk in wil vertoeven. Laten we beginnen met tip 1.

Zorg voor hippe woondecoratie

Een huis moet een fijn plekje zijn voor het hele gezin. Een kaal huis waar alleen de nodige meubels, een tv en andere noodzakelijke spullen staan, voelt niet echt als een warm plekje. Kleed je woning dus gezellig aan met leuke woondecoratie. Het hoeft niet eens duur te zijn. Bij de Action vind je bijvoorbeeld al heel veel leuke woonaccessoires voor een prikkie. Wat kaarsjes, een beeldje, je woning ziet er direct een stuk warmer uit!

Zorg voor een leuk tapijt op de vloer

Een kale vloer voelt kil aan. Een simpel tapijt onder de tafel zorgt voor een warme aanblik en zorgt voor een warme ondergrond voor je voeten. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke en betaalbare kleden te koop, dat je niet eens heel diep in je portemonnee hoeft te tasten.

Zorg voor een leuk tafelkleed

NIet alleen de vloer, maar ook je tafel of tafels mogen wat aankleding gebruiken. Gebruik hiervoor een hip tafelzeil of een leuke tafelkleed. Je kunt ook een tafelloper op je tafel leggen. En als je dacht dat tafelzeilen uit zijn, dan heb je het mis. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar met hele hippe printjes. Die maken je woonkamer en keuken dus een stuk leuker! Ik zeg: doen! Voor een leuk tafelzeil klik je hier.

Zorg voor planten en bloemen in huis

Zorg voor wat leven in huis. Niet met kunstplanten, maar met echte plantjes en bloemen. Koop een mooie vaas en zet een frisse bos bloemen in. Op de vensterbank kun je kleine potjes met planten zetten. Wil een je een tropische sfeer creëren? Dan zijn botanische planten echt een aanwinst voor je huis. Dit wordt echt gezellig wonen!

Neem huisdieren in huis

Ze zorgen misschien wel voor rommel, maar oh wat geven ze veel gezelligheid in huis. Huisdieren! Een hond of kat brengt echt gezelligheid. Wel moet je natuurlijk zorgen dat je regelmatig thuis bent. Dus als het hele gezin een 40 urige werkweek heeft, dan is dit niet echt een aanrader. Maar als je veel thuis bent, dan zorgt een huisdier ook voor veel gezelligheid in huis.