24 Wonen
Image default
Inrichting

Vitrage gordijnen kant en klaar voor jouw jaren 30 huis

Ben jij erover aan het nadenken om vitrage gordijnen kant en klaar te kopen voor jouw huis? Dat is zeker een slimme zet. Deze type gordijnen passen perfect in kamers waar brede of hoge ramen zitten. Ondanks dat de vitrage gordijnen zorgen voor de nodige privacy, laten ze nog steeds genoeg daglicht door. Ze zijn dus niet volledig licht verduisterend. Mocht dit iets zijn wat je wel graag wilt in een gordijn? Dan zijn er ook andere opties beschikbaar, zoals de inbetweens.

Een Vitrage gordijn kant en klaar kopen

Het ophangen van vitrage gordijnen kant en klaar heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn deze gordijnen, zoals de naam al zegt, kant en klaar. Je hoeft dus geen rekening te houden met een lange wachttijd. Ondanks dat ze kant en klaar zijn, heb je zelf in de hand hoe jij wilt dat de gordijnen plooien. Je geeft bij je bestelling aan of je een enkele plooi, een dubbele plooi of een wave wilt hebben. Het laatste voordeel van dit type gordijn, is dat het in vrijwel ieder interieur past. Het maakt niet uit of je een modern, landelijk, Scandinavisch, bohemien of industrieel interieur hebt, de vitrage gordijnen zullen er mooi bij passen.

De mooiste raamdecoratie voor een jaren 30 huis

Heb jij een mooie jaren 30 huis en weet je niet zo goed wat je met de raamdecoratie moet doen? Dan helpen vitrage gordijnen je een groot eind op weg. In jaren 30 huizen zijn vaak grote raampartijen te vinden. Vaak zijn ze breed en hoog van formaat, wat uiteraard prachtig oogt. Het laat namelijk een hoop daglicht door. Doordat de ramen zo groot zijn kan het soms lastig zijn om de juiste raamdecoratie te vinden die het op een mooie manier accentueert. Door vitrage gordijnen in een jaren 30 huis op te hangen, behoud je het mooie daglicht terwijl je wel iets meer privacy krijgt.