24 Wonen
Image default
Kopen huren verhuizen

Iets leuks voor de kinderen? Huur eens iets

Iets leuks voor de kinderen? Huur eens iets

De vakantie staat voor de deur. Dat kan een hele leuke tijd betekenen met heel veel quality-time met de kinderen, maar ook een hoop gedoe rond wat de kinderen eigenlijk allemaal wel niet moeten gaan doen. Het liefst heb je ze tijdens de zomervakantie gewoon buiten. Daar hebben ze de meeste ruimte om te spelen en lopen ze natuurlijk het minst in de weg. De kans is echter groot dat ze binnen no-time binnen achter een spelcomputer zitten of ze zitten op hun telefoon door TikTok te scrollen. Hoe krijg je ze dan wel naar buiten? In dit blog een paar goede tips.

Hoe krijg je ze buiten

Als wil dat kinderen iets buiten doen, dan moet je zorgen dat kinderen buiten iets te doen hebben. De ene ouder heeft het op dat gebied natuurlijk makkelijker dan de ander. De kinderen naar buiten schoppen gaat nou eenmaal makkelijker als je een huis met tuin bezit, dan wanneer je een galerijflatje huurt. Daarom zal de ene ouder wat meer creativiteit en moeite moeten doen om wat vermaak voor zijn of haar kroost de vinden.

Je kan een hoop huren

Voor sommige ouders is het dus de mogelijkheid voor achter thuis iets te huren. Een leuk attribuut dat je daarna gewoon weer de deur uit kunt gooien en niet meer in de weg staat. Denk bijvoorbeeld eens aan een trampoline huren of misschien wil je zelfs wel een springkussen set huren voor de kinderen. De periode waarin kinderen het meest genieten van speelgoed is meestal wanneer het net nieuw is. Daarom is het vaak slim om het een beetje af te wisselen voor kinderen wat voor speelgoed ze hebben. Behalve dat ze dan meerdere dingen leren kennen, hebben ze ook de luxe van veel verschillend speelgoed, zonder dat je alle spul bij huis hebt.

Huren heeft voordelen

Ook voor ouders zonder tuin zijn er voldoende opties om een keer echt iets leuks te huren. Je zou natuurlijk kunnen kijken of er bij jou in de buurt nog een ouderwetse speel-o-theek zit. Hier kun je vaak allerhande speelgoed huren voor je kinderen. Zeker als je weinig ruimte hebt is dit natuurlijk een fantastische uitkomst, want als ruimte in huis schaars is dan wil je natuurlijk niet nog eens ruimte kwijt zijn aan het opslaan van speelgoed dat niet gebruikt wordt.

Huur een lasergame

Een goede optie voor als je weinig ruimte hebt is bijvoorbeeld een lasergame huren. Dit zijn vaak vrij eenvoudige laserguns die je simpel aan je kinderen kunt uitleggen. Daarbij zijn ze ook makkelijk mee naar buiten te nemen en kun je vrijwel overal spelen. Kijk vooral eens op de site van Huren bij Daniek voor een goede uitleg over wat voor spellen en op welke locaties je allemaal kunt spelen.

 

https://hurenbijdaniek.nl/