24 Wonen
Image default
Slaapkamer

SAMEN LEKKER SLAPEN

Een goede nachtrust is belangrijk om de dag weer vol energie te beginnen. Wanneer u als stel samen slaapt, dan bent u ook vaak afhankelijk van uw partner. Ook als stel wilt u natuurlijk samen comfortabel slapen. Bij Nilson Beds stelt u met elkaar het perfecte bed samen. Uw bed wordt op maat gemaakt, zodat het aan al uw individuele wensen voldoet. Zo kan het bed in ieder gewenst formaat worden vervaardigd en kan elk afzonderlijk matras een andere hardheid hebben. Met een topper bovenop slaapt u samen in één bed, maar heeft u elk de gewenste stevigheid. Ook als u verschillende slaaphoudingen heeft, kan Nilson Beds u helpen om de juiste keuzes te maken. Een buikslaper heeft andere behoeften dan een zij- of rugslaper.

Een bed van natuurlijke materialen is perfect voor stellen die verschillende temperaturen hebben. De een heeft het snel warm, de ander altijd koud. De natuurlijke materialen zoals zuiver wol, werken temperatuur regulerend en zorgen voor een aangenaam slaapcomfort.

Voor een stel waarvan één persoon snurkt, kan het gebruik van luxe eenpersoonsbedden een oplossing zijn.

De ambacht en de aandacht voor detail maken Nilson Beds uniek. Elk bed wordt volledig met de hand gemaakt, van het massief houten frame en de hoge pocketveren tot de bekleding. Met Nilson Beds geniet u samen van een heerlijke nachtrust.

Benieuwd naar wat Nilson voor u kan betekenen? In Amersfoort vind u onze 1000+ m2 showroom, vol unieke slaapkamer designs door de beste Nederlandse ontwerpers. Ook kunt u in ons Sleeplab het comfort ervaren van de verschillende handgemaakte bedden.