24 Wonen
Image default
Verhuizen

Voordelen van een opslag dicht bij uw woning!

Wanneer u gaat verhuizen, of u andere redenen heeft om een opslag te huren, willen wij van Van Gastel Verhuizingen u graag helpen. Het fijnste van een opslag, is als u af en toe spullen mee kan nemen of in de opslag kan plaatsen. Het fijnste is dan natuurlijk als het dichtbij is. Wij hebben alle voordelen van een opslag dichtbij huis voor u op een rijtje gezet! 

Flexibel in spullen

Het kan de beste gebeuren. Een opslag huren en vervolgens een doos vergeten zijn. Wanneer u dicht bij de opslag woont, is dit absoluut geen ramp. Zo bent u in no-time bij uw opslag en zo van uw achtergebleven doos af. Hetzelfde geldt natuurlijk andersom. Wanneer u per ongeluk de verkeerde spullen heeft opgeslagen, kan u deze binnen de kortste keren weer terugnemen.

Zicht op uw spullen

Wanneer u een opslag in de buurt heeft, is het allerfijnste dat u af en toe langs kan komen rijden. U weet waar uw spullen opgeslagen zijn en kan nauw contact houden met opslag Roosendaal of opslag Bergen op Zoom. U heeft zo goed zicht op uw spullen en zo kunt u de volledige verantwoordelijkheid makkelijker uit handen geven.

Transport kosten

Ook de kosten van transport zijn minder. Huurt u een opslag als uitbreiding van uw schuur? Dan zal u, om de opslag te vullen, vaak heen en weer moeten rijden. Wanneer u dichtbij woont, is dit geen ramp en kunt u makkelijk met eigen transport, zonder te hoge kosten, uw spullen meenemen en opslaan in de opslag. De opslag zal volledig verzorgt worden.

Bent u van plan om een opslag te huren? Twijfel niet een neem contact met ons op! Wij van Van Gastel, bieden opslag op twee locaties. Opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom. Graag helpen wij u verder op deze locaties!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/