24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Elektrische Nissan voor de deur

Met elektrificatie als middelpunt van de langetermijnstrategie brengt Nissan opwindende modellen en nieuwe technologie op de markt die zowel de klant als de maatschappij in z’n geheel verder brengen.

Met de ‘Nissan Ambition 2030’ presenteert het merk de nieuwe langetermijnstrategie die verder gaat dan alleen mobiliteit. Als antwoord op belangrijke eisen ten aanzien van milieu, maatschappij en klantwensen stelt Nissan zich nog nadrukkelijker als doel om een 100% duurzame onderneming te worden, op weg naar een schonere, veiligere en meer inclusieve wereld.

Met deze visie wil Nissan betrouwbare, opwindende en geïntegreerde mobiliteit mogelijk maken en door middel van samenwerkingen bijdragen aan een slim ecosysteem met geïntegreerde mobiliteit.In de komende tien jaar brengt Nissan nieuwe, geëlektrificeerde modellen en innovaties op de markt, terwijl de wereldwijde activiteiten worden uitgebreid. De visie benadrukt de doelstelling van Nissan om in boekjaar 2050 over de gehele levenscyclus van haar producten CO2-neutraal te zijn.

Tot boekjaar 2030 introduceert Nissan een veelzijdig gamma van opwindende, geëlektrificeerde modellen, waaronder vijftien volledig elektrische. Het doel is een wereldwijd elektrificatieaandeel van meer dan 50% voor de merken Nissan en Infiniti.

Prive Lease

De combinatie van stijl, verfijnde techniek en Japanse kwaliteit voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Nissan Private Lease aantrekkelijk.

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Nissan. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Micra

De eerste Nissan Micra werd in oktober 1983 op de Europese markt geïntroduceerd. Dit compacte model van Nissan was bedoeld als concurrent voor de Toyota Starlet. De Micra was de vervanger voor de Nissan Cherry in het segment van supermini-auto’s. De Cherry was bij groter geworden en er was behoefte aan een kleiner model.

De Micra was heel zuinig door zijn laag gewicht van slechts 630 kg. Hij werd gelanceerd tijdens de uitfasering van de naam Datsun. Het jaar 1983 was sowieso een legendarisch jaar voor de compacte autos. Zowel de Fiat Uno, Peugeot 205 als de Opel Corsa werden geïntroduceerd.

Inmiddels is de Micra bezig aan de vijfde generatie. Het is een waar stijlicoon die is voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden.

In Nederland is de Micra het Nissan-model waarvan de meeste exemplaren verkocht zijn. Op de tweede plaatst staat de Sunny.

De nieuwste Micra is flink gegroeid en allang geen goedkoop stadsautootje meer. Via Nissan Micra Private Lease is het nog wel mogelijk om voor een aantrekkelijk vast maanbedrag in een nieuwe Micra te rijden. 

Juke

Nissan presenteerde de Juke in 2009 onder de naam ‘Qazana’. In 2010 kwam hij voor het eerst onder de naam Juke op de markt. De Juke is een opvallende auto. Deze ‘stadse crossover’ is compacter en is veel minder kolossaal dan veel andere vergelijkbare SUV/ Crossovers.

Een belangrijke reden voor zijn populariteit is het onderscheidende design. De beperkte lengte, het hoge dak en de kenmerkende grote wielen maken de Juke opvallend. Alle modellen van de Juke zijn uitgerust met voorwielaandrijving.

In Nederland houden we van het stoere design en de hogere zit van Crossovers. Nissan Juke Private Lease is een voordelige manier om in een splinternieuwe Crossover te rijden. 

Qashqai

Met de introductie van de Qashqai presenteerde Nissan in 2007 een van de eerste SUV’s/ Crossovers. Het was een echte trendzetter. De kruising tussen een stoere SUV en een compacte hatchback was meteen succesvol.

De stoere en comfortabele Qashqai is een ideale gezinsauto. De Qashqai is een bijzonder betrouwbare auto gebleken. Versies met vierwielaandrijving worden niet veel verkocht.

In 2022 komt er weer een vernieuwde Qashqai waar door veel mensen naar wordt uitgekeken. Met Nissan Qashqai Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een scherpe prijs.

Leaf

De Nissan Leaf is een volledig elektrische vijfpersoons hatchback waarvan de eerste generatie op de markt komt aan het einde van 2010. s Werelds meest verkochte elektrische auto. Een volledig elektrische auto zonder schadelijke uitstoot die je met een stekker moet opladen.

Nissan Leaf private lease is een goede keus als je voordelig in een volwassen elektrische auto wil rijden voor een vast bedrag per maand.

Nissan Ariya

De nieuwe Nissan Ariya heeft het formaat van een compacte middenklasser, maar biedt de interieurruimte die normaliter van toepassing is bij een auto uit een hogere klasse. Zowel de veiligheidsuitrusting als de technologische uitrusting behoren tot de beste op de markt. Kortom, de Ariya vormt een nieuw hoofdstuk in de overgang naar elektrisch rijden. De toekomst begint nu!

De elektrische modellen van Nissan hebben vanaf het begin een verkoopsucces beleefd in Nederland. Ons land behoort dan ook tot een van de eerste markten waar de nieuwe Nissan Ariya leverbaar zal zijn.Nissan is al tien jaar lang pionier op gebied van elektrisch rijden. In 2010 kwam het merk als eerste automerk met een in massa geproduceerde volledig elektrische auto, de LEAF. Inmiddels heeft Nissan wereldwijd meer dan 500.000 elektrische auto’s verkocht. Deze jarenlange ervaring is ingezet voor de ontwikkeling van een volledig nieuw model, genaamd Ariya.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe kunststof kozijnen in Almere

Wat zijn de beste mogelijkheden bij computer onderdelen,lees hier meer over moederborden en pc’s