24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe kunststof kozijnen in Almere

Nieuwe kunststof kozijnen in Almere

Qozijn is al jarenlang dé specialist in het leveren en installeren van kunststof kozijnen in Almere en omgeving. Waarom? Omdat wij de best mogelijke kozijnen leveren tegen super scherpe prijzen en mét 20 jaar garantie. Bent u dus van plan een huis te gaan bouwen in Almere, of u gaat uw bestaande woning verduurzamen, dan zit u bij Qozijn aan het juiste adres.

Qozijn voor Schüco kunststof kozijnen Almere – Flevoland

We vallen maar meteen met de (kunststof) deur in huis! Bij Qozijn werken we met de beste materialen kozijnen op de markt en dat is van het merk Schüco en Veka. Vooral Schüco heeft een toonaangevend reputatie als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en levensduur. Maar ook innovatie is een belangrijk eigenschap van Schüco. Dankzij onze jarenlange partnerschap met dit Duitse merk kunnen we zeer interessante levercondities garanderen aan onze klanten en scherpe prijzen. Vanwege de drukte en hoge vraag doen we altijd ons uiterste best om de gemaakte levertijden te garanderen, maar vertraging bij de productie van nieuwe kozijnen in de fabriek is voor ons onmacht. Doorgaan kunnen we de gemaakte levertijden altijd garanderen voor kozijnen in Flevoland.

Ga voor optimale veiligheid

Wist u dat bij de meeste inbraken de kozijnvleugels gelicht worden. Zo krijgt een inbreker snel en eenvoudig toegang tot het huis. Gelukkig is dat verleden tijd met de kunststof kozijnen van Qozijn. Alle kozijnen die wijl leveren hebben het SKG keumerk en Politiekeurmerk veilig wonen. De sluitingen die verweven zitten in de kozijnen zijn dusdanig sterk en veilig dan inbreken niet zomaar even gebeurd. Een veilig gevoel is natuurlijk wel zo prettig en wenselijk.

Qozijn staat voor de volgende beloftes

  • We zijn een klein en persoonlijk bedrijf
  • SKG en KOMO keurmerk
  • Officieel dealer Schüco en Veka
  • 20 jaar garantie
  • Eigen montageteam

kunststof kozijnen met een houtlook

Sinds geruime tijd kunnen wij onze Schüco kozijnen ook leveren met een houtnerf motief. Deze kozijnen zijn niet meer van hout te onderscheiden en sluiten goed aan op de wensen van steeds meer klanten die houtmotief stiekem wel mooi vinden, maar graag het gemak van kunststof willen hebben.

De kozijnen leveren we in vele soorten maten en profielen. Kunststof kozijnen voor een schuifpui kunnen in meerdere delen geleverd worden in zowel kunststof of aluminium. Naast het aantal schuifdelen kunt u ook nog kiezen tussen een schuif, kiep of hepfui. Wilt u meer informatie over de verschillen tussen een hef en kiepschuifpui, neem dan gerust contact met ons op.

Ook aan het glas wordt gedacht. Standaard leveren we met al onze kozijnen met HR++ glas. Dit glas is zowel aan de binnenkort en buitenkant gelaagd voor een optimale isolatie. Ook HR+++ glas is mogelijk bij Qozijn. Ook is het glas speciaal ontwikkeld, dat bij eventuele schade het raam niet in duizenden kleine stukjes valt, maar dat alles zoveel mogelijk bij elkaar blijft.

Natuurlijk is het kiezen van kunststof kozijnen met HR++ glas vooral een duurzame oplossing en investering. Want met nieuwe kozijnen investeert u in deze isolatiewaarde van uw huis en gaat u besparen op energiekosten. Bereken nu nog de voordelen van onze kozijnen of maak gebruik van onze financieringsplan.

Vraag een offerte aan!
https://www.qozijn.nl/