24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Last van snurkers? Leer hoe die vervelende geluiden te blokkeren.

Hoe te blokkeren snurken lawaai met oordopjes en oordopjes

Veel mensen melden niet in staat zijn om in slaap te vallen, of het hebben van hun slaap onderbroken als gevolg van het horen van luide en onophoudelijke snurken. Studies tonen aan dat de bedpartner van een snurker gemiddeld 21 keer per uur wakker wordt. Het krijgen van een goede, ononderbroken slaap is essentieel voor de gezondheid en het welzijn, focus, en de productiviteit.

Passieve ruisonderdrukking

Passieve ruisonderdrukking is wanneer uw hoofdtelefoon, oordopjes, oordopjes, en andere dergelijke apparaten, omgevingsgeluid van buitenaf blokkeren, door te voorkomen dat geluid de gehoorgang binnenkomt. Dit is niet altijd alleen voor de slaap; apparaten met passieve ruisonderdrukking kunnen ook in alledaagse situaties worden gebruikt, zoals in de sportschool waar u het geluid van vallende halters wilt onderdrukken, of op kantoor waar u het geklets van collega’s wilt onderdrukken.

Het mooie is dat alle oordopjes en koptelefoons een zekere mate van passieve ruisonderdrukking bieden, maar hoe hoger de Noise Reduction Rating (NRR), gemeten in decibel (dB), hoe beter. De premium oordopjes kruidvat maken gebruik van speciale dempingsfilters die 27 decibel aan ruisonderdrukking bieden, dus ze zijn een grote stap in de richting van rust en stilte.

Het beste plan om een nacht van goede slaap te krijgen is om de snurker om hun snurken te behandelen, maar als dat niet mogelijk is, zijn er andere eenvoudige stappen die u kunt nemen om jezelf te helpen.

Geluid maskeren

Lawaaimaskering is wanneer je luistert naar een geluid om te voorkomen dat het horen van een ander geluid – een vervanging van soorten. Als u probeert te slapen, kunt u een ruisonderdrukkend apparaat gebruiken om uzelf in slaap te wiegen met geluiden uit de natuur, water, een slaapliedje of gewoon witte ruis.

Oordopjes met actieve ruisonderdrukking

Oordopjes met actieve ruisonderdrukking zijn een nieuwe technologie waarmee je van je muziek of andere geluiden kunt genieten en ook wat helpt tegen snurken van degene die naast je in bed ligt.

ZQuiet heeft onlangs de QuietOn 3 Noise Cancelling Earbuds gelanceerd. Met een batterijlevensduur van 28 uur zijn deze innovatieve ruisonderdrukkende oordopjes de ultieme ervaring van comfort en stilte. Ze zijn speciaal ontworpen om snurkgeluiden sterk te verminderen, evenals andere omgevingsgeluiden, zoals claxons of harde windvlagen. Het duurt slechts een uur om ze op te laden en ze hebben oordopjes in verschillende maten om ervoor te zorgen dat u de beste pasvorm krijgt om die hinderlijke geluiden te onderdrukken.

oordop

https://dokterfit.nl/draadloos-sport-oordopjes/