24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Met gordijnen maak je echt een statement!

Gordijnen kunnen een statement maken in elke kamer, mits je voor de juiste kleur kiest. Kies je namelijk voor een kleur die net niet matcht met je interieur kan het je hele ruimte uit balans maken, kies je daarentegen voor de juiste kleur en stof dan maakt het je kamer helemaal af!

Vintage look

Voor echte statement raamdecoratie in een vrij neutrale ruimte is een inbetween gordijn echt een mooie optie! Kies je voor een velours stof dan brengt deze je terug naar de jaren 70. Scoor een paar vintage stoelen om de perfecte match te maken en een geheel te creëren. De velours stof biedt niet alleen een mooie sfeer maar ook privacy en een luxe uitstraling!

Combinaties

Zwarte jaloezieën passen ook in bijna elk interieur. Om hier toch iets unieks van te maken kun je de jaloezieën combineren met een lichtdoorlatend of transparant gordijn. Zo kun je een stofsoort kiezen die perfect past in jouw interieur en meer privacy creëren.

Ook kun je je gordijnen combineren met een mooi vouwgordijn in dezelfde of juist een andere stof. Door verschillende stofsoorten te kiezen kun je meerdere kleuren uit je interieur laten terugkomen en zo een mooi contrast creëren in je kamer.

Glam look

Lichtdoorlatende gordijnen met een glam look hebben een luxe uitstraling door een zachte glans die in het gordijn verwerkt is. Deze glans geeft door de zonnestralen een prachtig effect in je ruimte. Dit zorgt voor een unieke en luxe uitstraling. Om de juiste kleur te kiezen voor jouw interieur kun je kleurstalen bestellen om zeker te weten dat de kleur past in jouw interieur.

Plooi

Niet alleen de stof zelf kan een uniek effect geven, ook de plooi van het gordijn kan een speels of uniek effect geven. Kies bijvoorbeeld voor een wave plooi voor een rustige zachte look. Of voor een dubbele plooi om een speels effect te geven en meer vouwen te creëren.

https://www.raamdecoratie.com