24 Wonen
Image default
Winkels

Poker jij aan een pokertafel of aan een normale tafel?

Zoals een echte pokerliefhebber weet kun je op veel verschillende manieren pokeren. Zo kun je dit aan de doodnormale keukentafel doen, aan een statafel of aan de pokertafel. Een echte pokerspeler pokert overal waar er kaarten zijn en pokerliefhebbers zijn.

Een avondje aan het bier zitten met vrienden en iemand zegt opeens: “We kunnen ook gaan pokeren”. Een kwartier later zit iedereen met een bult pokerchips voor zich en spelen maar. Maar speel je dan poker aan de traditionele pokertafel? Of ga je zo snel mogelijk aan de keukentafel zitten en spelen maar? Dit is voor iedereen anders. Het leuke van alles is dat je met je vrienden onder het genot van een biertje een steentje kunt leggen.

De voordelen aan een traditionele pokertafel zijn toch echt dat je het gevoel krijgt dat je echt aan het pokeren bent. Het materiaal, de geur en de kaarten die soepel over de tafel heen glijden. Dit is wat je als pokerliefhebber elke dag wilt. Aan het eind van de avond kun je de pokertafel weer makkelijk inklappen en in de hoek van de garage zetten. Makkelijk opgeruimd en enorm veel plezier mee beleefd.

Ook kun je ervoor kiezen om te pokeren op je keukentafel. Je kunt hier heel makkelijk een pokermat opleggen waardoor je toch het gevoel krijgt dat je aan het pokeren bent aan een traditionele pokertafel. Vooral als je een drankje achter je kiezen hebt maakt het vaak weinig uit waar je gaat pokeren, als je maar kunt pokeren.

Welke poker chips gebruik je tijdens het pokeren?

Tijdens het pokeren heb je natuurlijk ook poker chips nodig. Zonder pokerchips kun je namelijk niet pokeren en is er geen duidelijkheid wie nou de grootste stack heeft staan. Pokerchips geven duidelijk de waarde aan van elke chip en zo kun je makkelijk de inzetten zien die een pokerspeler in zet. Naast dat de pokerchips een andere waarde hebben, hebben ze ook een andere kleur. De meeste pokerchips hebben de kleuren: blauw, groen, rood, geel en wit. Deze zitten vaak ook in het standaard pokersetje die je koopt bij een pokerwinkel. Losse chips zijn ook altijd te koop in deze kleuren en de keuze is reuze.