24 Wonen
Image default
Woning en Tuin

Verhuurde woning verkopen aan opkoper of belegger steeds meer geliefd in Nederland

In de lage Landen is Nederland het grootste vlaamstalige land en het gaat er tegenwoordig helemaal los als het gaat om de verkoop van reguliere woonhuizen aan vastgoed opkopers. Maar ook veel reeds verhuurde huizen gaan als rijpe appels over de toonbank. En natuurlijk is ook Sons Real Estate erg actief als opkoper en ook bemiddelaar voor de verkoop van alle soorten verhuurde huizen en beleggingspanden.

Sons Real Estate is een van Nederlands’ grootste vastgoed organisaties die ook bemiddeling in een versneld traject verzorgd voor alle soorten verhuurde panden en huizen. Dankzij het analyseren van de data die beschikbaar wordt gesteld aan Sons Real Estate, kunnen de klanten van Sons Real Estate snel worden geanalyseerd op basis van de zoekopdrachten die wij dagelijks binnen krijgen. Een verhuurd huis verkopen was nog nooit zo leuk!

Zowel bemiddeling als opkopen van verhuurde woningen

Het voordeel van de werkwijze van Sons Real Estate is dat er dus keuze is voor bemiddeling en een directe verkoop aan ons als fungerende opkoper. Tegenwoordig merken de vastgoedbemiddelaars en makelaars van Sons Real Estate dat de opkopers dienst op dit moment gewilder. Maar daarom biedt Sons Real Estate beiden diensten aan.

Alle soorten verhuurde huizen

En of u een studentenpand heef tdie verhuurd wordt aan studenten of als u gewoon een verhuurde woning heeft van (on)bepaalde tijd. Sons Real Estate koopt of bemiddeld voor alle soorten verhuurde woningen. En ongeacht of u een lopend huurcontract of aflopende huurovereenkomst heeft, Sons Real Estate zorgt voor een transparante en veilige verkoop van alle soorten verhuurde woningen en panden.

Waarom uw verhuurde huis verkopen aan een opkoper of beleggingsmakelaar?

Tegenwoordig is een verkoop van een woning direct aan een opkoper een erg gewilde dienst. Het voordeel is dat u direct zekerheid heeft over de zekerheid van verkoop. Daarnaast is het fijn als een verkoop snel en vlekkeloos verloopt. In tegenstelling tot een verkoop via bijvoorbeeld Funda, komt uw woning niet in de openbare markt in de verkoop gezet. Ook heeft u geen omkijken naar een langdurig en onzeker verkoopproces.

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/