24 Wonen
Image default
Aanbiedingen

Uitgelicht: De Hotelbedden van NIlson

Hotels hebben vaak de fijnste bedden waar je ooit in geslapen hebt. Het eerste wat je dan ook vaak doet wanneer je jouw hotelkamer binnenkomt, is een duik nemen op het hotel bed. Hoe je de nacht doorbrengt in een hotel bed kan je gehele hotelbeleving maken of breken. Het liefst zou je het hotel bed meenemen naar huis. Met de bedden van Nilson is dit mogelijk en breng je het comfort van een hotel naar jouw eigen slaapkamer.

Hotel Chique slaapkamer

Een eigen slaapkamer net zo chique als die mooie hotelkamer waar je toen overnacht hebt, is niet meer zo onbereikbaar met de bedden van Nilson. Breng het ultieme comfort van een goed hotel bed naar jouw eigen slaapkamer en geniet van een heerlijke nachtrust in jouw ideale slaapkamer.

Het slaapcomfort wordt zo hoog mogelijk door de hoogwaardige, en daar waar mogelijk, natuurlijke materialen. De hotel bedden worden door vakmensen in Nederland gemaakt waardoor alle bestaan een topkwaliteit hebben en snel geleverd kunnen worden.

Nilson werkt met jou samen om jouw ideale bed samen te stellen. Het bed kan compleet aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen.

Daarentegen kun je jouw eigen slaapkamer net zo chique inrichten als in een hotelkamer met de hoofdborden, slaapkamer meubels en bedlinnen van Nilson

Goede nachtrust

Wist je dat je een derde deel van jouw hele leven spendeert in bed? Je slaapt er uit in het weekend, knuffelt met je gezin, je leest er een boek of leest muziek en komt er tot rust. Goede nachtrust is essentieel om gedurende de dag goed te kunnen functioneren. Een bed heeft hier natuurlijk voor een groot deel invloed op. Daarom wil je niet besparen als het om een bed gaat.

Natuurlijk slaapcomfort

Slapen op een bed van natuurlijke materialen wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo gek want natuurlijk slaapcomfort is heel aangenaam, gezond, en duurzaam. Natuurlijke materialen zijn een erg belangrijk onderdeel in de productie van de hotel bedden van Nilson.

De materialen die gebruikt worden in de hotel bedden van Nilson hebben zich in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Katoen, wol en paardenhaar zorgen voor een luchtig en droog slaapklimaat waardoor het comfort gewaarborgd kan worden.

Een natuurlijk bed van Nilson wordt opgebouwd uit een massief houten frame. De pocketveren worden afgedekt met katoen, wol en paardenhaar. Zuivere wol heeft namelijk een unieke eigenschap. Het koelt af als het warm is en het verwarmt als het koud is. Wol kan dus heel goed de temperatuur in jouw bed regelen. Zacht katoen zorgt voor een droog en luchtig klimaat. Het is ademend en absorberend, voert vocht optimaal af en laat lucht door. Het paardenhaar zorgt voor een optimale luchtcirculatie en draagt bij aan een veerkrachtig slaapcomfort.

Nilson

Nilson werkt al meer dan 15 jaar samen met gerenommeerde hotels in het binnen- en buitenland. Zelf een hotel bed in huis halen? In de Experience Store in Amersfoort kan je in alle rust verschillende mogelijkheden bespreken in een adviesgesprek.