24 Wonen
Image default
Bouwmaterialen

Balkonscherm | Bekijken en bestel balkondoek online

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je balkon af te schermen, dan is een balkonscherm precies wat je zoekt. Een balkonscherm is een afscheiding die gemaakt is van geweven materiaal, waardoor je kunt genieten van optimale privacy op je balkon. Daarnaast is een balkonscherm ook ideaal om te gebruiken als windscherm. Hierdoor kun je tijdens alle weersomstandigheden lekker op je balkon zitten. 

Je balkon afschermen met een balkonscherm

Je kunt je balkon dus afschermen voor je privacy, maar ook tegen de wind. Wanneer je de wind wilt tegenhouden op je balkon, dan is het balkonscherm ideaal voor jou. De balkonschermen zijn namelijk gemaakt met een dichte structuur die tevens ook de schadelijke uv-straling weert van je balkon. De windreductie van de balkonschermen zijn maar liefst 90% en hebben een bescherming tegen de regen van 95%. De balkonschermen zijn gemaakt van HDPE-weefsel, waardoor het materiaal bestand is tegen alle weersomstandigheden. De balkondoeken zijn erg gemakkelijk te bevestigen aan het balkon, waardoor dit voor iedereen mogelijk is. In de rand van het balkonscherm zitten namelijk rvs zeilringen gemonteerd. Door middel van een spanner elastiek kun je het balkonscherm vastmaken aan de reling van je balkon. Je balkon afschermen is nog nooit zo gemakkelijk geweest en is binnen een mum van tijd gemonteerd aan je balkon. 

Bestel vandaag nog een balkonscherm

Je balkon afschermen met een balkonscherm is dus erg gemakkelijk. De balkonschermen zijn eenvoudig te bestellen in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Je bestelling wordt verzonden via PostNL of kan tijdens een afspraak afgehaald worden in het magazijn in Uden. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment balkonschermen, neem dan een kijkje in ons balkondoek en balkonscherm aanbod.. Heb je nog vragen, dan kun je gemakkelijk via onze website met ons in contact komen. We helpen je graag verder om het perfecte balkonscherm te vinden voor jouw situatie. 

https://www.afdekzeilwinkel.nl/schaduwdoek/balkonscherm/