24 Wonen
Image default
Tuin inrichting

Outdoor bloempotten: Designer elementen voor uw buitenruimte

In de hectische wereld van vandaag zijn mensen op zoek naar manieren om te ontspannen en tijd door te brengen met het gezin. Buitenruimtes worden meer dan ooit gebruikt als een plek om te ontsnappen aan het lawaai en de stress van het dagelijks leven. Een leefruimte buiten is een uitstekende manier om uw huis als een thuis te laten voelen, terwijl u ook kunt genieten van het buitenleven.

Het kan een uitdaging zijn om planten in uw buitenruimte op te nemen, omdat ze constante zorg en aandacht vereisen. Gelukkig zijn er veel innovatieve producten beschikbaar die u kunnen helpen bij het ontwerpen van een oogstrelende buitenruimte die minimaal onderhoud vereist. Bekijk deze ideeën om bloempotten in uw buitenruimte te integreren.

Bloeiende struiken in potten

Als u wat kleur wilt toevoegen zonder het werk, probeer dan een bloeiende struik in een pot. U kunt deze planten bovenop uw buitentafel zetten of ze met kettingen aan het plafond hangen.

Loofbomen in pot

Begin met de basis. Een bladverliezende boom in pot is een geweldige manier om uw buitenruimte weelderig en groen te maken zonder dat u hem elke dag water hoeft te geven. Boompotten zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Voeg wat kleur toe door een decoratieve pot te kopen om uw boom in te zetten. U kunt potten vinden in de vorm van dieren, bloemen of zelfs gigantische wijnflessen! Als u op zoek bent naar iets traditionelers, probeer dan een aarde-gekleurde pot die past bij elke ontwerpstijl.

Potplanten met kleurrijke bladeren

Als u geen groene vingers hebt en planten in uw buitenruimte wilt opnemen, maar u wilt zich niet bezighouden met het onderhoud van die planten, dan zijn er enkele opties. Een optie is potplanten met kleurrijke bladeren. Deze zijn misschien gemakkelijker te onderhouden dan traditionele planten met groene bladeren, omdat ze slechts af en toe water nodig hebben. Maar ze voegen nog steeds een artistiek element toe aan een leefruimte buiten. U kunt ook aardewerk voor binnen, zoals potten, vazen en schalen, gebruiken om uw leefruimte buitenshuis te versieren. U kunt kleur en textuur toevoegen door uw looppad of terras met deze stukken te bekleden. Dit geeft uw leefruimte buiten een samenhangend ontwerp dat zowel praktische als decoratieve doeleinden dient.

Vloerkleed of mat voor buiten voor meer sfeer

Een manier om uw buitenruimte uitnodigender te maken is met een tapijt of mat. Potten met planten kunnen op het tapijt worden geplaatst voor een decoratief effect. Als u een kleine ruimte hebt, kunt u de ruimte optimaal benutten door een plantenstandaard of urn van aardewerk te gebruiken om planten in te zetten. Potten en plantenbakken zijn uitstekende items om te gebruiken in een outdoor leefruimte, omdat ze kleur, textuur en visuele aantrekkingskracht te bieden aan uw ontwerp.

Door behang toe te voegen aan de muur achter uw potten creëert u echter een opvallend focuspunt. Dit is ook een van de gemakkelijkste manieren om kleur en interesse toe te voegen aan uw leefruimte zonder het te overweldigend of te druk te maken. Er zijn veel innovatieve producten verkrijgbaar die u kunnen helpen bij het ontwerpen van een opvallende buitenruimte die minimaal onderhoud vereist.

Bloempotten sieren uw tuin

Planten kunnen moeilijk te onderhouden zijn in de buitenlucht, maar u kunt het gedoe vermijden en een mooie buitenruimte ontwerpen met allerlei bloempotten. Bloempotten zijn een uitstekende manier om uw tuin te versieren en toch te genieten van de schoonheid van een plant. Er zijn veel verschillende soorten bloempotten voor buiten. Overweeg daarbij ook eens de bloempotten van metaal. Helemaal hip is tegenwoordig de gouden bloempot. Deze geeft uw tiun een zekere alure.

U kunt potten op uw veranda of looppad plaatsen, of ze zelfs als meubilair in uw achtertuin gebruiken.

http://www.toptuincentrum.nl