24 Wonen
Image default
Verlichting

De beste lampen voor buiten

Buiten verlichting is een belangrijk onderdeel van elke buitenruimte, of het nu een tuin of een terras is. Het helpt om de juiste sfeer en stemming te creëren, en om je ruimte te verlichten zodat je niet over dingen struikelt. Er zijn tal van redenen waarom je zou moeten investeren in buitenverlichting. Het kan je tuin er geweldig uit laten zien. Deze buitenverlichting verhoogt ook de veiligheid van je eigendom aangezien het inbrekers die je eigendom betreden kan voorkomen. Om je huis energiezuiniger te maken, is het aan te raden om buitenverlichting met bewegingssensor te installeren. Hier zijn verschillende buitenlampen die je in je tuin of veranda kunt installeren.

Wandgemonteerde verlichting

Wandverlichting van lampentotaal.nl is een geweldige manier om sfeer te brengen in je tuin of terras. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren, zodat je ervoor kunt zorgen dat ze passen bij het algemene thema van je buitenruimte. Als je een meer formele uitstraling wilt creëren, ga dan voor messing of verchroomde armaturen. Als je een meer industriële look wilt, probeer dan zwarte stalen of aluminium frames. Er zijn tal van verschillende opties beschikbaar als het gaat om wandlampen, waaronder spots en hanglampen. Selecteer gewoon de verlichting stijl die het beste bij je huis past.

Vrijstaande verlichting voor in de tuin

Staande lampen zijn een andere populaire keuze voor buitenverlichting. Ze kunnen losstaand of in groepen worden gebruikt en vormen een geweldige aanvulling op elke tuin of elk terras. Vrijstaande verlichting is er in verschillende stijlen en vormen, voor elke smaak. Een vrijstaande lamp is een ideale keuze als je meer flexibiliteit wilt bij het plaatsen van je lamp rond planten en bomen in je tuin.

Buitenlampen van Lampentotaal.nl

Lampentotaal.nl biedt als verlichtingsexpert een ruime keuze aan buitenverlichting. Ze bieden zowel wandverlichting als staande verlichting. Houd je van het simpele design van wandlampen, dan kun je kiezen voor verstelbare Roty kubus up-down, landelijke buitenlamp Noorwegen of vierkante up-downlighter Roty. Wil je daarnaast verlichting geven aan het pad of de tuin, dan kun je een staande buitenlamp zwart, een moderne terraslamp Arthus of Spike spot Roty Spike installeren. Lampentotaal.nl biedt een totaaloplossing voor je buitenverlichting. Ze bieden ook buitenverlichting met bewegingssensor die infrarood gebruikt om elke beweging te detecteren. Deze verlichting kan geld besparen op je energierekening omdat ze alleen aangaan als er iemand in de buurt komt. Welke verlichting kies jij?