24 Wonen
Image default
Vloeren

Ideeën voor je terras vloer

De zonnige dagen zijn eindelijk aangebroken. En wat is er aangenamer dan op een mooie zomeravond met vrienden van uw terras te genieten? Of het nu is om te ontspannen of om te feesten, het terras is altijd synoniem met een goed humeur. Om uw buitenruimte te verfraaien, hebben wij een heleboel tips en een selectie terrasvloeren voor u!

Verschillende soorten vloeren

Wanneer de zomer zijn intrede doet, beseffen we soms dat het terras er grijs uitziet na de winter. Of het nu de bladeren zijn die aan de vloer kleven of de schade aan de vloerbedekking die overuren maakt, de zomer is vaak het moment waarop je deze dingen opmerkt. Als u niet altijd zin heeft in een grote schoonmaakbeurt, is de Amolock terrastegel uw beste vriend. Immers, een standaard schoonmaakbeurt met water ontdoet uw terrasvloer van eventuele vlekken die zijn ontstaan.

Regelmatig vegen voorkomt ophoping van resten en afval. Deze recycleerbare polypropyleen clip-on vloer is uitstekend bestand tegen moeder natuur. Hij is bestand tegen temperaturen van -30 tot 70 graden!

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u originele esthetische effecten creëren. Als u voor een dambordpatroon wilt kiezen, kunt u namelijk twee kleuren volledig combineren. U kunt ook imitatie houten tegels van deze fabrikant vinden. Dit patroon geeft u de warmte van hout met de voordelen van PVC. Zo kunt u de zomer doorbrengen in een aangename omgeving en zonder de hoofdpijn van het schoonmaken.

In sommige gevallen worden er ook PVC vloeren gebruikt voor terrassen, maar dan voornamelijk bij overdekte terrassen. Een alternatief voor een houten vloer is in dat geval Moduleo Country Oak 54852 PVC.

Tegels zijn ook een optie

Tegels, die al sinds de oudheid worden gewaardeerd, waren in oosterse samenlevingen erg populair vanwege hun geometrische vormen. De eerste tegels verschenen in Frankrijk in de 8e eeuw. In de 18e eeuw was het product erg populair bij de bourgeoisie. Buitentegels zijn gemakkelijk te onderhouden en beschermen uw huis tegen schade veroorzaakt door het weer. Maar een buitentegel moet wel een aantal kenmerken hebben. Hij moet bestand zijn tegen vocht en vorst. Hij moet dik genoeg zijn om de elementen te weerstaan en slipvast zijn (uw tegels moeten minstens R10 zijn).

De soorten tegels

  • Imitatie cementtegel: Dit zal een zeer trendy en geraffineerde toets aan uw terras geven.

  • Imitatie stenen tegels: Dit type tegel is een must in decoratie. Het is een veilige keuze als u niet weet welk type tegel u moet kiezen!

  • Imitatie parket tegels: Als u de elegantie van laminaatvloeren naar uw terras wilt brengen, hebben wij de oplossing voor u. Imitatie parket tegels geven u de charme van hout met de robuustheid van tegels.

 

https://vloerenbaas.nl