24 Wonen
Image default
Woningen

Haal de meest trendy stoffen in huis!

Meubels zijn er in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende designs, maar er is ook een grote variatie aan stoffen. Veel van deze stoffen zie je niet alleen terug bij meubels, maar bijvoorbeeld ook in de mode. De stof van een meubelstuk zorgt niet alleen voor een goede look van het meubel, het zorgt ook voor comfort. De ene stof voelt zachter aan dan de ander. Bij een zachte stof wordt al snel aan een bankstel of een fauteuil gedacht, terwijl er bijvoorbeeld ook leuke eetkamerstoelen zijn gemaakt van een heerlijk zacht stofje. Zo kan je urenlang tafelen op comfortabele stoelen in de eetkamer.

 

Voor iedere woonstijl

Veel van deze zachte stoffen zijn leuk te combineren met andere materialen. Je kan de meubels van zachte stoffen helemaal eigen maken, omdat het in iedere woonstijl past. Houd je van een modern interieur en heb je een zwarte, houten eettafel? Dan kun je jouw eetkamer helemaal afmaken door bijvoorbeeld witte bouclé eetkamerstoelen aan de eettafel te schuiven. Ben je meer van een chique interieur? Dan is naast bouclé de stof chenille misschien ook wel iets voor jou. Deze stof is net als bouclé ook heerlijk zacht maar neigt iets meer naar velvet. Hierdoor heeft het een luxe uitstraling die perfect past in een wat chiquer interieur.

 

So comfy

Bouclé is dus een goed voorbeeld voor zo een heerlijke zachte stof. De stof zie je overal terugkomen, het is een van de meest populaire stoffen van deze tijd. Als je op zoek bent naar een leuke fauteuil die helemaal van deze tijd is? Dan is een fauteuil van bouclé echt iets voor in jouw interieur. De stof ziet er natuurlijk niet alleen goed uit, maar het is ook nog eens heerlijk zacht. Dit maakt een leuke bouclé fauteuil ook nog eens super comfortabel en kan je er uren op doorbrengen.

 

Aangenaam zitten

Het is heerlijk om thuis te komen na een lange dag en even comfortabel te gaan zitten. Of je dit nou liever in de eetkamer, of in de woonkamer doet. Het moet in iedere kamer mogelijk zijn om voor een lange tijd comfortabel te kunnen zitten. Ook in de eetkamer kun je met de stof bouclé zorgen voor comfort. De bouclé eetkamerstoelen staan goed bij elke eettafel een ook deze zijn erg aangenaam om op te zitten.