24 Wonen
Image default
Woningen

Kleding blijft altijd netjes geordend in een leuke kledingkast

Een goede kledingkast is onmisbaar in het interieur. Kleding blijft net even wat beter geordend, wat ook voor meer overzicht en rust in je hoofd zorgt. Redenen genoeg dus om jezelf een keer goed te verdiepen in dit meubelstuk. Wat de meest gewilde modellen van dit moment zijn en wat de voordelen zijn van een kledingkast van hoge kwaliteit, lees je hier

Een kledingkast met schuifdeur

De schuifdeur kledingkast is een ideale kledingkast voor kleine en compacte slaapkamers. Door de niet openslaande deuren creeer je meer ruimte om andere slaapkamermeubels neer te zetten. Heb je het geluk dat je een eigen walk-in closet hebt? In dat geval kan het zomaar zo zijn dat de ruimte net even wat kleiner is vergeleken met je slaapkamer of badkamer. Het is daarom zeker geen verkeerd idee om goed na te denken over de lay-out van de ruimte. Een kledingkast met schuifdeur is de ideale oplossing voor kleine en compacte ruimtes. Ook zorgt dit design voor een strak totaalplaatje bij jou in huis.

Kies voor een slimme indeling in de vorm van stangen en planken in de kledingkast

Op het gebied van het design is er altijd meer dan genoeg keuze. Maar heb je ook al gedacht aan de indeling van de kledingkast? Hier is namelijk ook erg veel keuze in. Kies voor een slimme indeling in de vorm van stangen en planken in de kledingkast. Hierdoor heb je genoeg ruimte om items zoals blazers of jurken een mooie plek te geven. Denk er daarom van tevoren goed over na wat de belangrijkste kledingstukken zijn die je draagt, zodat je daar de indeling van de kledingkast op af kunt stemmen.

Kledingkast

Een ruimte lijkt optisch groter door te kiezen voor een kledingkast met spiegel

Veel mensen kiezen voor een kledingkast met een spiegel. Helemaal niet zo gek natuurlijk, want een ruimte lijkt door het gebruik van een spiegel altijd optisch groter. Ook zie je tijdens het aankleden direct of die ene kledingcombinatie je leuk staat. Er zijn verschillende kledingkasten te krijgen waar je zelf een spiegel op kan plaatsen, maar er zijn ook zogenaamde spiegeldeur kledingkasten. 

Een kledingkast is in tal van stijlen te verkrijgen

Het beste van allemaal? Een kledingkast is ook in tal van stijlen te verkrijgen. Hierdoor past er altijd wel een model perfect bij de rest van het interieur. Zowel op het gebied van het ontwerp van de kledingkast, de deur als de grepen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Wat voor soort design zie je het liefste terug bij jou in huis? Een tip is om een kijkje te nemen op de website van Emob. Een kledingkast van Emob is van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. Hier vind je ook veel verschillende soorten kasten waardoor je zeker weet dat er iets voor jou tussen zit.