24 Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

5 Redenen om een kunstkerstboom te kopen en 3 redenen om het niet te doen!

Laten we eerlijk zijn, het is niet altijd gemakkelijk om een groene kerst te hebben. Misschien woont u in een stadsappartement, of is uw huis zo klein dat een echte boom er niet in past. Misschien heb je niet de tijd om voor een boom te zorgen. Of misschien kunt u de geur van dennennaalden gewoon niet nog een week verdragen. Misschien heb je ook niet het budget voor een dure kunstboom. Maar kunstkerstbomen kopen zijn duur, en die vezeloptische zien er goedkoop uit! Dus wat doe je? Of… misschien is er toch wel iets cools aan een kunstboom. Je weet wat ze zeggen: nepvrienden zijn nog altijd vrienden!

 

5 Reasons to Buy an Artificial Christmas Tree

– Wanneer heb je voor het laatst een sinaasappel geschild? – De dennengeur van een kunstboom is vaak afkomstig van een chemische stof genaamd ethyleen. – Je hoeft je geen zorgen te maken dat hij in brand vliegt. – Je kan hem jaar na jaar buiten zetten. – De prijs, natuurlijk. – Het is makkelijk om er een te vinden die bij je stijl past.

 

3 redenen om geen kunstkerstboom te kopen

– De levensduur van een kunstboom is vaak maar een paar jaar. – Sommige zien er vrij goedkoop uit. – Hij is misschien niet bestand tegen de liefde van een kat. – Je moet hem schoonmaken! – Je kunt hem niet buiten laten staan. – Het zal niet zo bevredigend zijn om hem op te zetten en af te breken.

 

Kies de perfecte kunstkerstboom.

– Begin met het overwegen van je ruimte. – Denk na over wat je wilt van een kunstboom. – Beslis hoeveel u kunt uitgeven. – Kijk eens naar deze populaire opties. – Als je online koopt, bekijk dan de recensies. – Als je in de winkel koopt, kijk dan of er een retourbeleid is. – Vergeet de geur niet. – 2 laatste woorden.

https://www.tuincollectie.nl/producten/182/fairybell